Parets del Vallès

Laura Lozano, nova Primera Secretària de la JSC de Parets del Vallès

L'assemblea de militants de l'agrupació local ha escollit nova executiva i ha fixat la línia de treball pels propers mesos.

El passat dimarts 24 de setembre, va tenir lloc l’assemblea extraordinària per renovar la Comissió Executiva d'Agrupació i fixar els reptes de futur de l’agrupació.

La nova Comissió Executiva local l’encapçala la companya Laura Lozano, amb Cristina Mulà com a Secretària d’Organització i Comunicació, i Victor Sánchez com a Secretari de Formació.

Completen la CEA els companys Miguel Granados, com a Secretari de Política Municipal, Carlos Toribio com a Secretari d’Actes, i Sara Morón com a Secretaria d’Associacionisme.

Des de l’executiva comarcal, els hi desitgem molts encerts en el futur proper, i animem a l’agrupació de Parets a seguir lluitant pels drets dels joves de la seva localitat. També aprofitem per valorar positivament la feina feta per la Primera Secretària sortint, Sara Morón, que ha abandonat el càrrec per incompatibilitat laboral.

Comentaris

  • Anònim
    I am all that much satisfied with the substance you have specified. I needed to thank you for this extraordinary article. more Info
  • Anònim
    Stunning, cool post. I'd like to compose like this as well – requiring some serious energy and genuine diligent work to make an extraordinary article… yet I put things off a lot of and never appear to begin. Much appreciated however. iphone 7 bamboo cases
  • Anònim
    A debt of gratitude is in order for sharing the data, keep doing awesome... I truly delighted in investigating your site. great asset... as an example
Mostrar més comentaris | Mostrant 3 comentaris de 438

Comentar