Parets del Vallès

Laura Lozano, nova Primera Secretària de la JSC de Parets del Vallès

L'assemblea de militants de l'agrupació local ha escollit nova executiva i ha fixat la línia de treball pels propers mesos.

El passat dimarts 24 de setembre, va tenir lloc l’assemblea extraordinària per renovar la Comissió Executiva d'Agrupació i fixar els reptes de futur de l’agrupació.

La nova Comissió Executiva local l’encapçala la companya Laura Lozano, amb Cristina Mulà com a Secretària d’Organització i Comunicació, i Victor Sánchez com a Secretari de Formació.

Completen la CEA els companys Miguel Granados, com a Secretari de Política Municipal, Carlos Toribio com a Secretari d’Actes, i Sara Morón com a Secretaria d’Associacionisme.

Des de l’executiva comarcal, els hi desitgem molts encerts en el futur proper, i animem a l’agrupació de Parets a seguir lluitant pels drets dels joves de la seva localitat. També aprofitem per valorar positivament la feina feta per la Primera Secretària sortint, Sara Morón, que ha abandonat el càrrec per incompatibilitat laboral.

Comentaris

  • Anònim
    Thanks for sharing your info. I really appreciate your efforts and I will be waiting for your further write. Thanks for sharing ! tanki online 2 | game 2048 online
  • Anònim
    Obat kolesterol tinggi yakni solusi pertama&utama untuk Anda yang mempunyai hambatan dengan kolesterol tinggi. Juice of Mangosteen yang diolah dari baha-bahan alami teruji dari alam, sehingga amazon sangat terpercaya serta terjamin untuk diminum.
  • Anònim
    I am certainly making the most of your site. You unquestionably have some extraordinary knowledge and incredible stories. next page
Mostrar més comentaris | Mostrant 3 comentaris de 463

Comentar